SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/002 | 4060 Balmazújváros Batthyány u. 7

Intézmény logo

Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. márc. 21.


  RENDHAGYÓ TESTNEVELÉS ÓRÁK A PARASPORT NAPJÁHOZ KAPCSOLÓDÓAN

  Február 22-én ünnepeltük a Magyar Parasport Napját. Ezen alkalomból szerettük volna, ha a diákjaink is megpróbálnak valamilyen mozgásformát „egy kicsit másképp”. Iskolánk négy testnevelőtanára 1-1 osztályban egy érzékenyítő foglalkozás után, három különböző sportágban tartott parasport órát: ülőröplabda; egykezes kosárlabda; vakfutás. A tanulók elmondása szerint érdekes dolgokat tudtak meg a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeikről, olimpiai szereplésükről és hallhattak az idén megrendezésre kerülő párizsi olimpiáról is, amelyen a magyar csapat is képviselteti magát. A bemutatott sportokat csodálkozva nézték, hitetlenkedve beszélték meg, hogy micsoda teljesítményre képesek a parasportolók. Érdekes kihívást jelentett számukra és egészen jó élményként élték meg a parasportok kipróbálását. Megfogalmazták, fontosnak tartják, hogy ezek az emberek sincsenek kirekesztve a sportolási lehetőségekből és ezáltal is esély kaphatnak arra, hogy teljes értékű életet éljenek, példaképként állva embertársaik előtt.

  RENDHAGYÓ TESTNEVELÉS ÓRÁK A PARASPORT NAPJÁHOZ KAPCSOLÓDÓAN

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Ballagás 2024.

  Ballagás 2024.

  Csodálatos időben, megható műsorral búcsúztattuk végzőseinket május 4-én. Minden ballagónak eredményes vizsgát kívánunk és sok sikert a felnőtt életükben! „Hinni a szépet, lehetetlent, Hogy egyszer valóra válik. Hinni a vágyban, akaratunkban. Ha kell hát bízni halálig." (Szabó Lőrinc)

  2024. máj. 6.


  igazgatóság

  Digitális témahét 2024

  Digitális témahét 2024

  Összefoglaló videó a megvalósított Digitális témahétről.

  2024. ápr. 25.


  Diákprojekt verseny

  Diákprojekt verseny

  Iskolánk tanulói a Magyar Pedagógiai Társaság Projektpedagógiai Szakosztálya által támogatott Diákprojekt versenyen vesznek részt. A verseny első fordulójára elkészült összefoglaló ppt az alábbi linken érhető el.

  2024. ápr. 16.


  Dobi erzsébet


  Partnereink

  SZC logo

  Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


  Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

  4060 Balmazújváros Batthyány u. 7


  2024Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola