SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/002 | 4060 Balmazújváros Batthyány u. 7

Intézmény logo

Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

NÉPSZERŰ

Népszerű hír

Szakmai képzések és érettségire felkészítő képzés felnőtteknek!

A 2022/23. tanévben a felnőttek az alábbi szakmai képzésekre, illetve érettségit adó képzésre jelentkezhetnek!

2022. aug. 31.


admin

KERESŐTanulói ügyintézés

A nyári ügyelettel és a tanévkezdéssel kapcsolatos információ:

2024. júl. 4.

  NÉPSZERŰ

  Népszerű hír

  Invalid Date


  Ballagás 2024.

  Csodálatos időben, megható műsorral búcsúztattuk végzőseinket május 4-én. Minden ballagónak eredményes vizsgát kívánunk és sok sikert a felnőtt életükben! „Hinni a szépet, lehetetlent, Hogy egyszer valóra válik. Hinni a vágyban, akaratunkban. Ha kell hát bízni halálig." (Szabó Lőrinc)

  2024. máj. 6.
  igazgatóság

   Diákprojekt verseny

   Iskolánk tanulói a Magyar Pedagógiai Társaság Projektpedagógiai Szakosztálya által támogatott Diákprojekt versenyen vesznek részt. A verseny első fordulójára elkészült összefoglaló ppt az alábbi linken érhető el.

   2024. ápr. 16.
   Dobi erzsébet

    Millió lépés az iskolánkért!

    Legyen az mi iskolánk is részese az ország legnagyobb kihívásának! Segítsd aktív mozgással a sulinkat, hogy nyerjünk! Március 25-től június 9-ig 11 héten át a lehető legtöbben mozogjunk mindennap, és váljon mindannyiunk élete részévé az aktív életmód. Részletek a linken!

    2024. márc. 21.
    Igazgatóság

     RENDHAGYÓ TESTNEVELÉS ÓRÁK A PARASPORT NAPJÁHOZ KAPCSOLÓDÓAN

     Február 22-én ünnepeltük a Magyar Parasport Napját. Ezen alkalomból szerettük volna, ha a diákjaink is megpróbálnak valamilyen mozgásformát „egy kicsit másképp”. Iskolánk négy testnevelőtanára 1-1 osztályban egy érzékenyítő foglalkozás után, három különböző sportágban tartott parasport órát: ülőröplabda; egykezes kosárlabda; vakfutás. A tanulók elmondása szerint érdekes dolgokat tudtak meg a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeikről, olimpiai szereplésükről és hallhattak az idén megrendezésre kerülő párizsi olimpiáról is, amelyen a magyar csapat is képviselteti magát. A bemutatott sportokat csodálkozva nézték, hitetlenkedve beszélték meg, hogy micsoda teljesítményre képesek a parasportolók. Érdekes kihívást jelentett számukra és egészen jó élményként élték meg a parasportok kipróbálását. Megfogalmazták, fontosnak tartják, hogy ezek az emberek sincsenek kirekesztve a sportolási lehetőségekből és ezáltal is esély kaphatnak arra, hogy teljes értékű életet éljenek, példaképként állva embertársaik előtt.

     2024. márc. 21.

      Partnereink

      SZC logo

      Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


      Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

      4060 Balmazújváros Batthyány u. 7


      2024Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola