SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/002 | 4060 Balmazújváros Batthyány u. 7

Intézmény logo

Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2022. aug. 24.


admin

  Érettségi két év alatt!

  Jelentkezz 2 éves érettségire felkészítő esti képzésünkre!

  Érettségi két év alatt!

  Jelentkezési lap letölthető az alábbi gombra kattintva.

   

   

   

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Jónak lenni jó!

  Jónak lenni jó!

  Iskolánk több területen is végez karitatív tevékenységet. Többek között a turizmus-vendéglátás ágazat tanulói által készített karácsonyi süteményekkel és a 9.B osztály karácsonyi műsorával kedveskedünk a Balmazújvárosi Nefelejcs Idősek Otthona lakóinak. A "Jónak lenni jó!" projekt keretében összegyűlt ajándékokat a kereskedelem ágazat tanulói díszcsomagolással látják el, majd jótékonysági futás keretében eljuttatjuk a Balmazújváros Kistérség Humán Szolgáltató Központba.

  2023. dec. 6.


  A hónap kiváló tanulója

  A hónap kiváló tanulója

  Iskolánk duális partnere, a KRONES HUNGARY KFT elkötelezett a munkavállalók és a tanulók motiválásában, jó teljesítményük értékelésében. Ennek keretében minden tanítási hónapban megválasztják a hónap tanulóját, aki kimagaslik hozzáállása, teljesítménye és fejlesztései, ötletei révén a többiektől. Szeptember hónapban a Szakoktatók egyöntetű döntése alapján BEKE DÁNIEL, iskolánk 11.E osztályos tanulója lett a hónap dolgozója a Krones Hungary Kft-nél lelkes, elkötelezett és szorgalmas munkájának eredményeként. Gratulálunk Daninak!

  2023. dec. 6.


  Találkozó a duális partnereinkkel

  Találkozó a duális partnereinkkel

  November 29-én láttuk vendégül a duális partnereinket. A kerekasztal-beszélgetésen Hüséné Szabó Mária igazgatónő köszöntötte a vendégeket, majd Szabó Ilona Éva szakmai igazgatóhelyettes adott tájékoztatást az iskolánkban működő duális kapcsolatokról. Ezt követően Papp Gábor, a Berettyóújfalui SZC kancellárja a duális képzés finanszírozásáról, az ösztöndíjrendszerekről beszélt. A Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Gáborjáni Szabó Edit duális képzési tanácsadó látta el hasznos információkkal, jó gyakorlati példákkal a jelenlévőket. Iskolánk igazgatója a Szakképzési törvény szeptembertől érvényes módosításairól tartott összefoglalót. Végül kötetlen beszélgetés keretében volt lehetőség a felmerülő kérdéseket tisztázni, a duális képzőhelyek tapasztalatait, jó gyakorlatait meghallgatni, a Kréta rendszer használatáról egyeztetni. Köszönjük minden résztvevőnek akik elfogadták meghívásunkat, és jelen voltak a rendezvényen.

  2023. nov. 29.  Partnereink

  • Belügyminisztérium
  • Berettyóújfalui SZC
  • HBMK
  • Erasmus+
  • Tempus
  SZC logo

  Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

    4060 Balmazújváros Batthyány u. 7


   2023Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola