SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/002 | 4060 Balmazújváros Batthyány u. 7

Intézmény logo

BSZC Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. okt. 9.


igazgatóság

    Beiskolázási fórum

    Október 9-én – sokéves hagyományt követve - közvetlen hangulatú beiskolázási fórumon láttuk vendégül intézményünkben a partner általános iskolák 7-8.-os osztályfőnökeit, vezetőit. Kiss Hajnalka, A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettesének köszöntője után Hüséné Szabó Mária igazgatónő mutatta be a megújult szakképzési rendszert és az iskola képzési kínálatát, majd Kontér Mária, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési osztályvezetője tartott előadást a duális képzésről. Ezután a jelenlévők megismerkedhettek a beiskolázási programjainkkal, végül kötetlen beszélgetéssel zártuk a fórumot.

    Beiskolázási fórum

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Magyar diáksport napja

    Magyar diáksport napja

    Foci, röpi, kosár, csocsó, e-sport, ping-pong, kerékpározás, darts, szkander, zenés torna volt a választék az idei sportnapunkon, mellyel a Magyar diáksport napjának eseményeihez is kapcsolódtunk. Ilyenkor volt tanulóink is szívesen visszajönnek hozzánk, hogy bekapcsolódjanak a röpi- vagy focimeccsekbe, vagy csak beszélgessenek egy jót egykori tanáraikkal.

    2024. szept. 27.


    Gólyákat avattunk!

    Gólyákat avattunk!

    Eskütétellel, lufiborotválással, úszósapkában avatták iskolánk polgáraivá a kilencedikes tanulóinkat a felsőbb éves tanulóink. A vicces (vagy annak szánt) feladatok között volt pókmászás, egy „finom” welcome drink elfogyasztása, sulikvíz, szelfizés idegenekkel, gumikukac keresés, a végén pedig minden osztály megmutathatta a bulizós oldalát is.

    2024. szept. 26.


    Népi játékok és ételek fesztiválja

    Népi játékok és ételek fesztiválja

    A XI. Népi Játékok és Népi Ételek fesztiváljának dátuma sem maradhatott ki iskolánk naptárából. A „Mesterek és Inasok” csapata szombaton kora reggeltől a rendezvényen serénykedett . Az eredmény egy különleges fogás: Burgonyagombóc Kondások kedvencével, birsalmás sertésraguval. Oktatóink, Kovács Szilvia Ivett és Fábián Csaba a 10.C, 10.B, 11.C osztályok turizmus-vendéglátás ágazatának diákjaival együtt egy 38 csapatból álló mezőnyben versengtek a díjakért. Idén egy emléklappal lettünk gazdagabbak, de az elkészült étel sokak tetszését elnyerte. Köszönjük a lehetőséget a szervező Kadarcs Hagyományőrző Egyesületnek!

    2024. szept. 21.



    Partnereink

    SZC logo

    Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


    BSZC Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

    4060 Balmazújváros Batthyány u. 7


    2024BSZC Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola