SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/002 | 4060 Balmazújváros Batthyány u. 7

Intézmény logo

Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2022. aug. 31.


admin

 • Oktatás

Szakmai képzések és érettségire felkészítő képzés felnőtteknek!

A 2022/23. tanévben a felnőttek az alábbi szakmai képzésekre, illetve érettségit adó képzésre jelentkezhetnek!

Szakmai képzések és érettségire felkészítő képzés felnőtteknek!

 

Bővebb tájékoztatást a "Képzéseink" menüpont alatt találhat, a "Felnőttek nappali rendszerű szakmai oktatása", illetve a "Felnőttek szakmai oktatása" oldalakon.

A képzésben való részvételi szándékot jelezni lehet az adott szakma tájékoztatási oldalán levő "Előjelentkezés" gombra kattintva, és a megjelenő űrlapot kitöltve.

A jelentkezési lap szakmai képzésekre letölthető az alábbi gombra kattintva.

A jelentkezési lap érettségire felkészítő képzésre letölthető az alábbi gombra kattintva.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Jónak lenni jó!

Jónak lenni jó!

Iskolánk több területen is végez karitatív tevékenységet. Többek között a turizmus-vendéglátás ágazat tanulói által készített karácsonyi süteményekkel és a 9.B osztály karácsonyi műsorával kedveskedünk a Balmazújvárosi Nefelejcs Idősek Otthona lakóinak. A "Jónak lenni jó!" projekt keretében összegyűlt ajándékokat a kereskedelem ágazat tanulói díszcsomagolással látják el, majd jótékonysági futás keretében eljuttatjuk a Balmazújváros Kistérség Humán Szolgáltató Központba.

2023. dec. 6.


A hónap kiváló tanulója

A hónap kiváló tanulója

Iskolánk duális partnere, a KRONES HUNGARY KFT elkötelezett a munkavállalók és a tanulók motiválásában, jó teljesítményük értékelésében. Ennek keretében minden tanítási hónapban megválasztják a hónap tanulóját, aki kimagaslik hozzáállása, teljesítménye és fejlesztései, ötletei révén a többiektől. Szeptember hónapban a Szakoktatók egyöntetű döntése alapján BEKE DÁNIEL, iskolánk 11.E osztályos tanulója lett a hónap dolgozója a Krones Hungary Kft-nél lelkes, elkötelezett és szorgalmas munkájának eredményeként. Gratulálunk Daninak!

2023. dec. 6.


Találkozó a duális partnereinkkel

Találkozó a duális partnereinkkel

November 29-én láttuk vendégül a duális partnereinket. A kerekasztal-beszélgetésen Hüséné Szabó Mária igazgatónő köszöntötte a vendégeket, majd Szabó Ilona Éva szakmai igazgatóhelyettes adott tájékoztatást az iskolánkban működő duális kapcsolatokról. Ezt követően Papp Gábor, a Berettyóújfalui SZC kancellárja a duális képzés finanszírozásáról, az ösztöndíjrendszerekről beszélt. A Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Gáborjáni Szabó Edit duális képzési tanácsadó látta el hasznos információkkal, jó gyakorlati példákkal a jelenlévőket. Iskolánk igazgatója a Szakképzési törvény szeptembertől érvényes módosításairól tartott összefoglalót. Végül kötetlen beszélgetés keretében volt lehetőség a felmerülő kérdéseket tisztázni, a duális képzőhelyek tapasztalatait, jó gyakorlatait meghallgatni, a Kréta rendszer használatáról egyeztetni. Köszönjük minden résztvevőnek akik elfogadták meghívásunkat, és jelen voltak a rendezvényen.

2023. nov. 29.Partnereink

 • Belügyminisztérium
 • Berettyóújfalui SZC
 • HBMK
 • Erasmus+
 • Tempus
SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


  • Intézmény logo
  • Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

   4060 Balmazújváros Batthyány u. 7


  2023Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola