SZC logo

Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

OM kód: 203030/002 | 4060 Balmazújváros Batthyány u. 7

Intézmény logo

Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. máj. 3.


  Rendkívüli felvételi eljárás: 2023. május 8- május 19.

  Iskolánkban még vannak szabad férőhelyek! Gyere hozzánk, legyél te is Veres Péteres diák!

  Rendkívüli felvételi eljárás: 2023. május 8- május 19.

  Gimnázium: 0002 általános irányultság

  Technikum: 0003 gépészet ágazat

  Technikum: 0004 kereskedelem ágazat

  Technikum: 0005 turizmus-vendéglátás ágazat

  Szakképző iskola: 0006 turizmus-vendéglátás ágazat

  Szakképző iskola: 0008 építőipar ágazat
  Jelentkezési lap letöltése

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Találkozó a duális partnereinkkel

  Találkozó a duális partnereinkkel

  November 29-én láttuk vendégül a duális partnereinket. A kerekasztal-beszélgetésen Hüséné Szabó Mária igazgatónő köszöntötte a vendégeket, majd Szabó Ilona Éva szakmai igazgatóhelyettes adott tájékoztatást az iskolánkban működő duális kapcsolatokról. Ezt követően Papp Gábor, a Berettyóújfalui SZC kancellárja a duális képzés finanszírozásáról, az ösztöndíjrendszerekről beszélt. A Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Gáborjáni Szabó Edit duális képzési tanácsadó látta el hasznos információkkal, jó gyakorlati példákkal a jelenlévőket. Iskolánk igazgatója a Szakképzési törvény szeptembertől érvényes módosításairól tartott összefoglalót. Végül kötetlen beszélgetés keretében volt lehetőség a felmerülő kérdéseket tisztázni, a duális képzőhelyek tapasztalatait, jó gyakorlatait meghallgatni, a Kréta rendszer használatáról egyeztetni. Köszönjük minden résztvevőnek akik elfogadták meghívásunkat, és jelen voltak a rendezvényen.

  2023. nov. 29.


  Hulladékcsökkentési hét

  Hulladékcsökkentési hét

  Iskolánk idén is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét akcióihoz, melyek célja, hogy cselekedeteinkkel felhívjuk a figyelmet a fenntartható fogyasztás fontosságára. Többek között tanulóink jó állapotú ruhákat, könyveket ajánlhattak fel, melyek így új gazdákra találtak. A kezdeményezéseinkhez aktívan csatlakozó diákok tombolasorsoláson vettek részt.

  2023. nov. 23.


  Kapunyitogató vetélkedő

  Kapunyitogató vetélkedő

  24. alkalommal rendezte meg iskolánk a nyolcadikos diákok számára szervezett műveltségi vetélkedőt. A 4 fős csapatok változatos műveltségi feladatokon keresztül nemcsak tudásukat mérhették össze, hanem iskolánkról is információkat szerezhettek. A zsűri elnöke egykori diákunk, Török Luca volt, akinek munkáját segítette Lukács Dominik volt tanítványunk, a zsűri tagjai továbbá Szabó Erika tanárnő, illetve két kilencedikes tanulónk. Az izgalmas verseny végén oklevéllel és ajándékokkal köszöntük meg a versenyző diákoknak a lelkes közreműködést. Első helyezést ért el a Refi, a második helyen a Székhelyintézmény 8.D csapata végzett, míg a harmadik helyezést a Bocskai Darufiókái zsebelhették be. Nagyon szépen köszönjük a nyolcadikosoknak és osztályfőnökeiknek, hogy eljöttek hozzánk! Sok sikert kívánunk nekik a januári felvételihez!

  2023. nov. 22.  Partnereink

  • Belügyminisztérium
  • Berettyóújfalui SZC
  • HBMK
  • Erasmus+
  • Tempus
  SZC logo

  Berettyóújfalui Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

    4060 Balmazújváros Batthyány u. 7


   2023Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola